Incluzio Uitvoering Zuid > Over ons > Over Incluzio Uitvoering

Over Incluzio Uitvoering

Bekijk onze Flyer hier

 

Als je denkt dat niemand je meer kan helpen….

 

                                  Zijn wij er voor je!

 

Problemen met de financiën, omdat er meer uitkomt dan dat er binnenkomt. Niemand om op terug te vallen in je omgeving. Geen werk, zelfs helemaal geen zinnige dagbesteding. Geestelijk in de knoei zitten. Verslaafd zijn. Problemen in de gezinssituatie. Je eenzaam voelen. Redenen genoeg waarom iemand het helemaal niet meer ziet zitten. En vaak gaat het niet om één probleem, maar spelen er meerdere problemen tegelijkertijd. Al jaren, zonder dat er ooit een oplossing voor is gevonden. In die situaties komt het aan op specialistische hulp. De hulp van Incluzio Uitvoering Zuid.

 

Waar andere stoppen, gaan wij door… 

 

Wat we bij Incluzio Uitvoering doen, is begeleiding bieden op een breed gebied: wonen, zorg, financiën, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding. Wat we willen bereiken, is dat cliënten weer op eigen benen kunnen staan. ‘Zelfredzaam’ noemen we dat. Dat doen we door heel goed te kijken naar wat iemand aan hulp op verschillende terreinen nodig heeft. Incluzio Uitvoering Zuid werkt in nagenoeg alle Limburgse gemeenten.

Waarom werkt onze aanpak?

 

Wat we anders doen, is dat we tegelijkertijd meerdere problemen aanpakken. Dit doen wij met professionele medewerkers. Wat voor ons het belangrijkste is en altijd centraal staat dat ben jij. Samen werken we doelgericht toe naar het eindresultaat: jou een zinvolle invulling van je leven bieden, je eigen keuzes laten maken, je mee laten doen in de samenleving en je laten groeien in jouw ontwikkeling.

 

                                                      Waar geen positiviteit meer is, zorgen wij voor nieuw vertrouwen…

 

Kan ik ook bij Incluzio Uitvoering Zuid terecht?

Onze begeleiding staat open voor iedereen met een WMO- of WLZ-indicatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden middels een PGB.

 

                                                      Waar protocollen en regels niet werken, vinden wij een passende oplossing…

 

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Incluzio Uitvoering Zuid? Neem dan contact op met (077) 750 3788, mail naar info-uitvoeringzuid@incluzio.nl of kijk op www.incluziouitvoeringzuid.nl.